banner_02.jpg
Aanleg Grondwerk

Voordat een tuin kan worden aangelegd moet eerst het grondwerk uitgevoerd worden. Het is belangrijk dat het grondwerk goed gebeurd. Als dit niet zo is, kan men later problemen krijgen met de tuin. Het kan dan bijv. gebeuren dat de tuin te nat wordt doordat het water na een regenbui niet weg kan.

Vooral in nieuwbouwwijken waar veel met zware machines en vrachtwagens is gereden, is het belangrijk de grond goed los te maken. Maar ook in oude bestaande tuinen die opnieuw worden aangelegd kan de grond in de loop der jaren hard zijn geworden.Indien nodig wordt de grond door ons met een graafmachine goed los gemaakt om problemen te voorkomen.

Als er bestrating in de tuin moet komen, is het ook belangrijk dat de ondergrond goed is zodat de bestrating naar verloop van tijd niet gaat verzakken. Als Hoveniersbedrijf bekijken wij altijd goed welke grondwerkzaamheden er nodig zijn om latere problemen in de tuin te voorkomen. Voor meer foto's kunt u ons fotoalbum bekijken.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.